Relatietherapie

Wil je graag aan jullie relatie werken , of twijfel je of deze relatie nog toekomst heeft, dan kan relatietherapie helpen.

EFT (Emotionally Focused Therapy) is een vorm van relatietherapie die uit onderzoek blijkt het best te werken. Dit komt, kortgezegd, doordat het paren helpt elkaar weer te bereiken op hartsniveau. Vaak is er door pijn en teleurstelling emotionele afstand ontstaan. EFT helpt om elkaar te begrijpen en samen moeilijkheden in de relatie aan te kunnen. EFT richt zich op emoties, begrijpen van liefde en verbinding binnen de relatie.

Ieder stel is weer anders. Maar allemaal zoeken we naar een relatie waarin we onszelf kunnen zijn en waar liefde is. Wanneer er problemen zijn in de relatie kan dit erg veel spanning en verdriet geven. 

In relatietherapie is alles bespreekbaar. Ook seksualiteit kan aan bod komen. Een relatie gaat vaak niet vanzelf en soms komen er flinke problemen op het pad wat druk legt op de relatie. Maar het is waardevol genoeg om voor te vechten en je voor in te zetten. Veel koppels zijn uiteindelijk heel blij dat ze de stap naar relatietherapie gezet hebben.

In een eerste gesprek kunnen we wederzijds kennismaken en kijken of zowel jullie en ik voldoende vertrouwen hebben om verder te gaan. Dit gesprek kan zowel in de praktijkruimte in Ermelo als bij jullie thuis plaatsvinden.

Bekijk hieronder een filmpje waarin ik vertel over relatietherapie en 2 filmpjes over EFT

Voor meer informatie over EFT, klik hier

logo

www.relatietherapie-ermelo.nl