Tarieven

Jongeren

Voor minderjarigen die wonen in Ermelo, Harderwijk, Zeewolde of Nunspeet wordt de hulp volledig vergoed. Hiervoor is een verwijzing nodig van de huisarts of het CJG. Ik werk samen met gewoonbyzonder, zorg daarom dat gewoonbyzonder in de verwijzing staat. Je kunt je aanmelden bij gewoonbyzonder of rechtstreeks bij mij. 

Volwassenen

Ik werk met een all-in prijs van € 85 per gesprek. Dat wil zeggen dat ik geen aparte kosten bereken voor verslaglegging, emailcontact, bellen en reistijd. De prijs is gerekend per gesprek en niet per uur, dus we hoeven ons niet bezwaard te voelen als een gesprek langer duurt dan verwacht. Een gesprek duurt ongeveer vijf kwartier.


 direct-aanmelden-btn

  •  €85 per gesprek van ong. 75 minuten.
  • De all-in prijs is inclusief btw, verslaglegging, email- en belcontact tussendoor.
  • Een kort kennismakingsgesprek (max. 30 minuten) is gratis
  • Voor afspraken bij jou thuis binnen 10 km van Ermelo bereken ik geen extra kosten.
  • Voor afspraken bij jou thuis verder dan 10 km van Ermelo bereken ik 0,30 € vergoeding per km. voor reistijd en reiskosten, waarbij de eerste 10 km. (20 km. heen- en terug) niet mee tellen.
  • Skypegesprekken (online hulpverlening) en telefonische afspraken € 32.50 per half uur. (telefonisch contact tijdens een hulpverleningstraject worden niet in rekening gebracht, alleen wanneer het een gesprek vervangt)
  • Voor mensen met een minimuminkomen hanteer ik een kortingstarief. Vraag hier gerust naar.
  • Voor afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, wordt € 25 in rekening gebracht. 

Vergoedingen

Er is geen mogelijkheid voor vergoeding vanuit de (basis)verzekering. Kosten worden rechtstreeks bij de cliënt in rekening gebracht, zonder tussenkomst van de verzekering.

In enkele gevallen is er mogelijkheid voor vergoeding via de zorgverzekering (een deel).  Het gaat dan om vergoeding van niet-gecontracteerde zorg. Wil je het zeker weten, neem dan contact op met je zorgverzekering.

Psychologische hulp wordt steeds beperkter vergoed door de basisverzekering en met een steeds hogere eigen bijdrage en eigen risico. Mijn tarief is wat betreft hulp voor meerderjarigen in veel gevallen vergelijkbaar met de kosten die u zou maken bij een GGZ-instelling. 

Voor minderjarigen, die wonen in Ermelo, Harderwijk, Zeewolde of Nunspeet, wordt de hulp vergoed vanuit de jeugdzorg. Hiervoor is een verwijzing nodig van de huisarts of het CJG.