Praktische informatie

Wachtlijst

Door zwangerschapsverlof is afspreken mogelijk vanaf half maart. Het is wel al mogelijk om je aan te melden; ik neem dan contact op om een afspraak te plannen.

Duur van de hulpverlening

Doordat ik doelgericht werk is de hulpverlening in principe kortdurend. Hoeveel gesprekken er nodig zijn is afhankelijk van de doelen die we stellen. Dit bespreken we van te voren. Wel is het zo dat veranderen tijd kost. Gemiddeld zijn er 7 gesprekken nodig, maar kan ook (veel) meer of minder zijn. 

Alles wat we bespreken is vertrouwelijk. Ik zal nooit met anderen over jou praten zonder dat ik eerst toestemming heb gevraagd aan jou.

Geheimhouding

Verwijzing

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig, je kunt rechtstreeks contact met me opnemen.

Locatie
praktijkruimte

De hulpverlening kan in de praktijkruimte in Ermelo plaatsvinden, maar ik kom ook graag bij jou thuis. Voorwaarde is wel dat we ongestoord kunnen praten en dat je in een straal van 30 km rond Ermelo woont (Putten, Zeewolde, Harderwijk, Nijkerk,  Apeldoorn, Voorthuizen, Lelystad, Dronten) Binnen 10 km van de praktijk bereken ik hier geen extra kosten voor.

Kwaliteit en klachten

Als geregistreerd orthopedagoog werk ik volgens de richtlijnen van  de beroepscode van de NVO (www.nvo.nl). Wanneer je ontevreden bent dan hoop ik dat je dit direct vertelt. Mochten we er samen niet uitkomen, dan kun je een klacht indienen bij de NVO.