Praktische informatie

Wachtlijst

Er is geen wachtlijst. Wanneer je je aanmeldt bel ik binnen een week om een afspraak te plannen. Meestal kan dat binnen twee weken. Wanneer je alleen mogelijkheid hebt om ‘s avonds af te spreken kan het zijn dat het wat langer duurt. 

Locatie

De praktijk is gelegen aan Tuinwegje 12 in Ermelo. Let op: door de trap is deze helaas niet bereikbaar voor mindervaliden.

Mocht dat je voorkeur hebben dan kan ik ook bij jou thuis komen, mits je binnen 30 km van Ermelo woont en we ongestoord kunnen praten. (Ermelo, Putten, Harderwijk, Dronten, Apeldoorn, Amersfoort, Nunspeet, Nijkerk) Woon je binnen 10 km van Ermelo dan bereken ik hiervoor geen extra reiskosten.

Op zaterdag werk ik vanuit Lelystad. (www.therapie-lelystad.nl)

Duur van de hulpverlening

Doordat ik doelgericht werk is de hulpverlening in principe kortdurend. Hoeveel gesprekken er nodig zijn is afhankelijk van de doelen die we stellen. Dit bespreken we van te voren. Wel is het zo dat veranderen tijd kost. Gemiddeld zijn er 7 gesprekken nodig, maar dit kan ook (veel) meer of minder zijn. 

Geheimhouding

Alles wat we bespreken is vertrouwelijk. Ik zal nooit met anderen over jou praten zonder dat ik eerst toestemming heb gevraagd aan jou.

Verwijzing

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig, je kunt rechtstreeks contact met me opnemen.

Kwaliteit en klachten

Als geregistreerd orthopedagoog werk ik volgens de richtlijnen van  de beroepscode van de NVO (www.nvo.nl). Wanneer je ontevreden bent dan hoop ik dat je dit direct vertelt. Mochten we er samen niet uitkomen, dan kun je een klacht indienen bij de NVO.

Meer

In dit document lees je de algemene voorwaarden; met iets meer toelichting over privacy, verantwoordelijkheid en betaling