Meer weten

Over mijzelf

 

Joëlle Bakhuis Wie ben ik?

Ik ben Joëlle Bakhuis, orthopedagoog en psychosociaal hulpverlener. Sinds 2006 werk ik met gezinnen en begeleid ik jongeren en volwassenen individueel. Dit doe ik met veel plezier. Ik vind het altijd bijzonder om iemand te leren kennen en te kunnen praten over wat belangrijk is voor hem of haar. Iedereen is anders en daarom ligt er nooit een pasklaar antwoord klaar.  Het is een zoektocht die je samen aangaat, waarin je samen zoekt naar wat helpt, wat nu eigenlijk echt belangrijk is en wat… (lees meer)

 

 

Christelijke hulpverlening?

Als jchristelijke hulpverleninge zelf christen bent en het geloof in God belangrijk is in je leven, is het fijn als de hulpverlener dat begrijpt en deelt. Misschien vind je het belangrijk om God en je geloof te betrekken bij de veranderingen waar je in zit. Of heb je vragen over het geloof en de plek die God heeft in de problemen die je ervaart. Of het geloof in God veel of weinig betrokken wordt bij de gesprekken is afhankelijk van  het onderwerp waar we over praten en van wat jij wilt. Voor veel mensen is het voldoende om te weten dat we dezelfde uitgangspunten hebben, anderen vinden… (lees meer)

Geen christen?

Wanneer je geen christen bent zal het geloof waarschijnlijk niet besproken worden. Ik geloof namelijk dat iedereen vrij is om zelf zijn/haar keuzes te maken en zal nooit iets opdringen of veroordelen. Ik hoop dat je je vrij en jezelf kunt voelen met de overtuigingen (en twijfels) die jij hebt. Dan kan ik het ook.