E-learning en ehealth

Vijf jaar geleden heb ik tijd genomen om een e-cursus te ontwerpen en maken over onzekerheid. In 2 dagen nam ik 8 video’s op en daarbij kwamen werkbladen en downloads om met de stof aan de slag te gaan.
Nog altijd heb ik doorlopend cursisten die zelfstandig of met emailbegeleiding aan de slag gaan met de cursus. Ook zet ik het ter ondersteuning in bij trajecten van cliënten. Ik krijg er goede reacties op.
Ik ben enthousiast over #elearning en #ehealth als laagdrempelige vorm van hulpverlening.
Het geeft mij veel voldoening dat cursisten uit allerlei achtergronden en regio’s baat hebben bij de cursus, en het contact via email is soms heel persoonlijk en waardevol.
Ik zelf zie vooral dat ik inmiddels vijf jaar ouder ben geworden, maar de inhoud van de video’s blijft relevant.
#psychologie #psycholoog