Over mijzelf

Wie ben ik?

Ik ben Joëlle Bakhuis, psychosociaal hulpverlener. Sinds 2006 werk ik met gezinnen en begeleid ik jongeren en volwassenen individueel. Dit doe ik met veel plezier. Ik vind het altijd bijzonder om iemand te leren kennen en te kunnen praten over wat belangrijk is voor hem of haar. Iedereen is anders en daarom ligt er nooit een pasklaar antwoord klaar.  Het is een zoektocht die je samen aangaat, waarin je samen zoekt naar wat helpt, wat nu eigenlijk echt belangrijk is en wat werkt.

Ik ben christen en dit betekent voor mij onder andere dat ik geloof dat iedereen bijzonder en waardevol is, en dat er altijd een weg van herstel en hoop mogelijk is. Vanuit deze visie geef ik mijn hulpverlening vorm.

In mijn werk sta ik naast je en niet boven je, om samen op zoek te gaan. Alles mag gezegd worden en niets is ‘gek’ of ‘fout’. Ik zal zelf altijd eerlijk zijn en stimuleer jou ook om eerlijk -en met liefde- naar jezelf te kijken.  Dat is niet altijd makkelijk. Je stelt je kwetsbaar op. Daarom heb ik ook veel respect voor iedereen die aan de slag gaat met hulpverlening.

Opleidingen:

  • Orthopedagogiek aan de Radbouduniversiteit Nijmegen – specialisatie Gezin en Gedrag
  • HBO Pedagogiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen – specialisatie Opvoedingsondersteuning en Ontwikkelingsstimulering
  • Post-HBO opleiding Intensieve Ambulante Gezinsbehandelaar (SOLfit) aan de Saxion Hogescholen
  • Basistraining Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening
  • Bijscholing Hoogsensitiviteit (HSP)
  • Basistraining EFT (Emotionally Focused Therapy), relatietherapie

Geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging van Orthopedagogen: NVO Basis-Orthopedagoog

Lid van de Christelijke Vereniging voor Psychiaters, Psychologen en Psychotherapeuten

 logo_nvo_payoff_links_groot

ook te vinden op therapeutvinden en ikzoekchristelijkehulp.nl